Kaszált Amerikában

2017.08.20. 18:48

Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds a legújabb nyerő páros (videó)

A két színész először játszik közös filmben – ráadásul vígjátékban.

A Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds főszereplésével forgatott Sokkal több mint testőr című akciókomédia vette át a hétvégi kasszasikerlista vezetését Észak-Amerikában.

Az akcióvígjátékot pénteken több mint 3300 mozi kezdte játszani az Egyesült Államokban és Kanadában, vasárnapig 21,6 millió dollárért (5,6 milliárd forintért) váltottak rá jegyet a nézők.

Bár a Sokkal több mint testőr közepest kapott a kritikusoktól, az ugyancsak a hétvégén debütáló és elismerő kritikákkal illetett Steven Soderbergh-film, a Logan Lucky – A tuti balhé bevételeit mégis túlszárnyalta. Soderbergh krimivígjátékának főszerepeit Channing Tatum és Daniel Craig alakítja, de a két húzónév ellenére is csak 8,1 millió dollárt (kétmilliárd forintot) keresett a produkció a mozipénztáraknál.

A lista második helyére az Annabelle 2 – A teremtés című horror futott be 15,5 millió dollárral (négymilliárd forinttal). A legnagyobb közönséget vonzó első öt film közé még a második világháborús Dunkirk és A mogyoró meló 2. című animációs film jutott be, előbbi 6,7 millió dolláros (1,7 milliárd forintos), utóbbi 5,1 millió dolláros (1,3 milliárd forintos) hétvégi bevétellel.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva