Gasztronómia2021.02.12. 15:00Ne csak karácsonykor együnk káposztát!A vörös káposzta nem csak a szervezetünknek tesz jót, de ízek és látvány szempontjából is kielégítő lehet számunkra.A vörös káposzta nem csak a szervezetünknek tesz jót, de ízek és látvány szempontjából is kielégítő lehet számunkra.
befőzési kisokos2020.07.19. 13:52Így lehet tökéletes a lekvár és a befőttA zamatos finomságokat érdemes tartósítani a téli napokra.A zamatos finomságokat érdemes tartósítani a téli napokra.
szupervitamin2019.10.02. 08:45Szinte hihetetlen, mennyire egészséges a birsalmaNem véletlen, hogy régóta készítik a világ számos táján, és napjainkban újra egyike lett a sokféle módon készíthető, tálalható finomságnak.Nem véletlen, hogy régóta készítik a világ számos táján, és napjainkban újra egyike lett a sokféle módon készíthető, tálalható finomságnak.
finomságok egyszerűen2019.08.28. 12:18Sokkal több mindent készíthet szőlőből, mint gondolnáVannak olyan fajták, amelyek – talán meglepő, de – nem alkalmasak borkészítésre, viszont nagyon finom lekvár főzhető belőlük.Vannak olyan fajták, amelyek – talán meglepő, de – nem alkalmasak borkészítésre, viszont nagyon finom lekvár főzhető belőlük.
variációk egy témára2019.08.08. 16:40Dobja fel hagyományos szilvalekvárját!A hagyományos ízeken túl feldobhatjuk lekvárunkat a gyümölcshöz pluszban hozzáadott magvakkal, fűszerekkel.A hagyományos ízeken túl feldobhatjuk lekvárunkat a gyümölcshöz pluszban hozzáadott magvakkal, fűszerekkel.
tökéletes alapanyagok2019.04.14. 13:38Megmutatjuk, mi a titka a házi kolbásznak, sajtnak vagy épp a lekvárnakNem vitás, hogy a kistermelők portékái finomabbak a bolti kínálatnál. De vajon miért?Nem vitás, hogy a kistermelők portékái finomabbak a bolti kínálatnál. De vajon miért?
Se befőzni, se megfőni2018.08.10. 07:00Pásztor Erzsi napokig ki sem mozdul otthonrólA színésznő ma már jobban szeret a szobába húzódni a kánikula elől.A színésznő ma már jobban szeret a szobába húzódni a kánikula elől.
Szezon2017.10.18. 12:57Lekvárt, sajtot és sok mást is készíthetünk a birsbőlNagyanyáink a szekrény tetejére föltéve illatosítónak is használták, a mai háziasszonyok levesként, salátaként vagy köretként is tálalják.Nagyanyáink a szekrény tetejére föltéve illatosítónak is használták, a mai háziasszonyok levesként, salátaként vagy köretként is tálalják.
Finomság2017.07.04. 13:32Eperlekvárteszt! Melyik boltit vegyük, ha nincs időnk befőzni?Eper vagy szamóca? Sokat lehetne rajta vitatkozni, de mi helyette inkább fogtunk néhány üvegbe zárt gyümölcsöt, és szépen leteszteltük őket.Eper vagy szamóca? Sokat lehetne rajta vitatkozni, de mi helyette inkább fogtunk néhány üvegbe zárt gyümölcsöt, és szépen leteszteltük őket.