Éttermek, pizzériák tömege kínálja a „szénégető” spagettit, ám igazán finomat nem könnyű találni, vagyis rendelni. Az elkészítése viszont könnyű, és a sikerélmény páratlan.
A lecsóhoz hasonlóan a bolognait is mindenki másképpen csinálja, borral vagy anélkül, sokféle fűszerrel vagy kevéssel, különféle tésztákkal és sajtokkal. Igyekeztünk összeszedni a legismertebb és legkülönlegesebb elkészítési módokat. Mi sem gondoltuk̷
A lecsóhoz hasonlóan a bolognait is mindenki másképpen csinálja, borral vagy anélkül, sokféle fűszerrel vagy kevéssel, különféle tésztákkal és sajtokkal.
Spagetti szénégető módra. Hogy honnan a név, senki nem tudja pontosan, illetve - mint ilyenkor szokás - sokak pontosan tudják, hogy csak úgy igaz, ahogy ők tudják. Variációk és agy autentikus recept!
Először is: kell-e spagettit enni? Igen, kell. Nem kötelező persze, de nagyon ajánlatos. Aki olasznak született, az nem is érti a kérdést, illetve fordítva kérdezné: lehet spagettit nem enni? Nekünk is ajánlatos, gyakran, különböző ízesítéssel, otthon vag