Jó, hogy kapni

2021.10.19. 18:00

Az árképzés csodája az Apple törlőkendője

Egy (azaz 1) mikroszálas kendőt 7 ezer 990 forintért árusít az Apple.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az eredetileg is érdekesen árazott, 19 dolláros (közel 6 ezer Ft) szövetdarabnak az ára nálunk már 7 ezer 990 Ft lett.

Mit tudhat vajon a kendő? A gyártó így írja le: „A puha, nem karcoló anyagból készült törlőkendővel biztonságosan és hatékonyan tisztíthatsz bármilyen Apple kijelzőt, köztük a nanotexturált üvegűeket is.”

Ha bármikor elfogott volna valakit a szorongás, hogy mivel tudná biztonságosan letörölni az ujjlenyomatait a kütyüje kijelzőjéről, itt a megoldás. Az Apple az új MacBook Prók, az M1 Pro és Max chipek, valamint a harmadik generációs AirPods bemutatója után kezdte el árulni ezt a kendőt.

A nem részletezett összetételű anyagból készülő kendő külön lesz megvásárolható. Nem tudni, hogy azon kívül, hogy Apple-logó van rajta, miben különbözik a többi, pár száz forintos mikroszálas kendőtől.

Mindenesetre külön kell megvásárolni, kivéve, ha (az amerikai Apple oldalán) a Pro Display XDR monitort veszi meg valaki, melynek az induló ára 4999 dollár (1 millió 500 ezer Ft). Ahhoz már ingyen jár.

Borítóképünk illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva