Digitália

2023.08.04. 06:00

Chun-Li valamilyen okból meztelenül jelent meg a Street Fighter 6 versenyen

A Street Fighter 6 versenyének egyik házigazdája úgymond elfelejtette, hogy meztelen modokat telepített, ami a közelmúlt esporttörténetének egyik legsikamlósabb pillanatához vezetett.

MW

Ezen a képen Chun-Li teljesen felöltözött

Forrás: Street Fighter 6

A dolgok teljesen szokásosan indultak a július 31-i Street Fighter 6 tornán, amelyet a Corner2Corner Twitch-csatorna rendezett.

A játékosok felálltak a nagy nézettségű heti versenysorozathoz, de Chun-Li véletlenül(?) anyaszült meztelenül kezdett. Állítólag úgy esett meg a dolog, hogy az eseményt PC-ről közvetítő házigazda bekapcsolva felejtette a „MOD that makes Chun-Li nuded” opciót meccs közben. A pillanatot természetesen rögzítették, s az alábbi X-videón is látható.

Még az edzettebb kommentátorok sem tudták kitalálni, hogyan is nevezzék az „érdekes Chun-Li jelmezt”, és közvetítés helyett idegesen kuncogtak. Végül a játékosok kiszálltak a meccsből, a szervezők pedig újraindították a játékot, hogy eltávolítsák a modot.

A versenyző, akinek Chun-Li meztelenre váltott, elvesztette a meccset.

A jelenetet rögzítő videón jól látható a versenyasztalról a játék képernyőjére váltáskor, hogy jelentős pénzről szólt a verseny.

 

Mindenesetre a gyártó Capcom a játékeladások aranykorában érezheti magát – meztelen modokkal vagy anélkül. Folyamatosan jönnek a jó hírek a Street Fighter 6 robbanásszerű bevezetéséről.

A cég legfrissebb pénzügyi kimutatásai  tele vannak szemet gyönyörködtető haszonkulcsokkal. A 2023. június 30-án végződő negyedévben a teljes nettó árbevételük 73,8 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához képest, és 90,7 százalékkal nőtt a játékágazat – vagy szebb nevén a „digitális tartalom üzletág”.

A Street Fighter 6 nagy kedveltségnek örvend: elérte az 1,97 millió eladott példányt, a Resident Evil 4 remake-je pedig még hónapokkal a megjelenés után is óriási számokat produkál a piacon: a Capcom szerint mára meghaladta a 4,95 millió eladott példányt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva