Digitália

2024.07.06. 06:00

Itt a megújult Tippmix Radar

Saját fejlesztésű Tippmix, illetve V-sport szelvényösszeállító és -követő mobilalkalmazással jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

MW

A paralimpiai versenyszámok esetében a magyar vonatkozású eseményekből, illetve fogadási lehetőségekből válogathatnak majd a fogadók

Forrás: Tippmix radar

Az applikáció – a piacon egyedüliként – teljes körű támogatást nyújt a tippmixelőknek, megkönnyítve a lottózói sportfogadást, valamint az e-sport és v-sport eredmények megtippelését.

A Tippmix Radar applikáció megtartotta, illetve továbbfejlesztette a közkedvelt előző verzió alapvető funkcióit. Emellett új szolgáltatásokat is tartalmaz, így például míg korábbi appban kizárólag a hagyományos sportfogadási kínálat jelent meg, az új változatban ez kiegészül az e-sport és a v-sport fogadás kínálatával, azaz a teljes paletta elérhetővé vált.

A digitális szelvényösszeállítás után a játékosok az alkalmazás által generált egyedi azonosító kód bediktálásával tudják fogadásaikat játékba küldeni a terminállal rendelkező értékesítőhelyeken. Az alkalmazás felhasználói nemcsak az eredményeket, de saját tippjeiket is szimultán követhetik – ha szeretnék, értesítést is beállíthatnak, amely rögtön tájékoztatja őket a szelvények kiértékeléséről, a nyereményeikről.

Szintén push üzenetek adják a sportfogadók tudtára a mérkőzések fordulatait, jelzik többek között a gólokat vagy egy-egy piros lapot, de ugyanígy megjelennek a kezdőcsapatok névsorai, a kieséses rendszerű versenysorozatok sorsolási fejleményei, és különféle élő statisztikák is. A játékosok elmenthetik kedvenc sportolóikat, csapataikat, ezáltal még gyorsabban értesülhetnek az őket érdeklő meccsekről – az értesítések nemcsak sportáganként, de mérkőzésenként és szelvényenként is személyre szabhatók. Aki pedig tanácstalan, melyik lottózó esik hozzá a legközelebb, annak a térképes üzletkereső funkció nyújt segítséget.

A Szerencsejáték Zrt. Tippmix és V-sport szelvényösszeállító és -követő applikációja letölthető a Google és az Apple alkalmazásáruházaiban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva