Egészség

2009.11.09. 17:41

Variációk csábításra!

Előbb-utóbb minden pár életében eljön az az idő, amikor rutinná válik a szex, megkopik a varázs. Ilyenkor kell bedobni valami újat, valami mást, hogy újra kívánd!

NANA.HU

Van néhány bevált klisé, amit újdonság gyanánt időről időre bedobhatsz, hogy újra meghatározó szerepet tölthessen be életedben a hitvesi ágy

A hagyományos, megszokott szexet cseréld le egy másik típusra – íme a hét legjobban bevált.

A változatos

A hosszú együttélés rutinosságába belefásulva sokan választják a „mindegy, csak legyünk már túl rajta” szexet. Ha nincs elég kedv és vágy, többnyire marad a misszionárius póz, ami már megszokott és jól bevált. És hosszú távon igen lehangoló.

Próbáljatok ki új pozíciókat, hogy változatosabbá tegyétek a szexuális életeteket! Könnyen lehet, hogy a monotonitás után úgy éltek majd meg egy-egy új figurát, mintha csak most ismerkednétek a szexszel – és egymás testével. Minél változatosabb, annál több esély van az igazi beteljesülésre és a magasabb szintű orgazmus elérésére. Arról nem is beszélve, hogy sok olyan pozíció van, amiben a nőknek könnyebben, gyorsabban jön a beteljesülés.

Az állati

Bár első olvasatra kicsit durvának tűnhet felvenni a vadállatok szexattitűdjeit, de ha változatosságra és gyönyörre vágytok, mindenképpen próbáljátok ki! A „tépjük le egymásról a ruhát” izgalma igencsak felhevítheti a vágyat. Az állatias szex nem feltétlenül csak a vad agresszivitást és alárendeltséget jelenti. De! Van, akit éppen az indít be, hogy hímoroszlánként igázhatja le „nőstényét”, illetve, ellenkező esetben őrülten kívánatosnak és szexinek érezheti magát az a nő, akire domináns hímként veti rá magát a párja.
Természetesen verbálisan is állatbőrbe bújhattok: a két vadmacska egymásnak feszülő szócsatája fűszeres előjátéka lehet egy jó szexnek.

A romantikus

Ha listát írnánk róla, minden bizonnyal a legtöbb nőnél az első helyen szerepelne. Mert a szexet úgy is lehet élvezni, ha nem rohantok közben, hanem finoman átadjátok magatokat egymásnak. Ehhez természetesen a pasinak elég rendesen oda kell tennie magát – és már az aktus előtt is bókokkal, romantikus pillantásokkal, érzéki simogatásokkal kell elhalmoznia kedvesét. (Igen, a nők erre vágynak – és a legtöbb esetben nem kapják, csak a kapcsolat elején!) Szakítsatok rá időt, és élvezzétek ki a simogatások, csókolgatások minden édes percét.

Intim és hatásos póz

Üljetek egymással szemben és a lábaitokkal kulcsoljátok át egymás derekát. Ölelkezzetek össze, vagy csak fogjátok meg a másik csuklóját és a behatolás után kezdjetek el előre-hátra ringatózni. Ez a hintázós pozíció még azoknak a pároknak is jó, akik nem szívesen kísérletezgetnek új testhelyzetekkel – a szeretkezés ugyanis legalább olyan intim és szeretetteljes lehet így, mint bármelyik „hagyományos” pózban.


A sietős

A mai stresszelős, rohanós, folyton időhiányban szenvedős párkapcsolatok kedvelt szextípusa a gyors numera. Természetesen nem mindig, minden alkalommal válik be, hiszen ha gyorsan egymásnak estek, elmarad az előjáték. Néha azonban éppen az „itt és most” adja a savát, borsát, és a megemelkedett adrenalin szint meghozza a gyönyört. Ha azonban több időre van szükséged az orgazmus eléréséhez, tartsátok napközben ébren a vágyat (telefonon, SMS-ben) és amikor hazaértek, már vágytól feltüzelve eshettek egymásnak. Nem kell hozzá ágy és puha párnák, vegyetek elő néhány filmben látott figurát – a konyhapulton, mosógépen vagy a gardróbban is lenyomhattok egy gyors menetet.
Még izgibb, ha a ruhát is magatokon hagyjátok...

A békülős

A párok nagy része átérezte már, milyen jó összebújni egy szenvedélyes, „olaszos” veszekedés után. Az egymással való verbális csata során ugyanis nemcsak a vérnyomásotok és az ingerküszöbötök emelkedik meg, hanem szexuálisan is ingerlékenyebbé, ingerelhetőbbé váltok. Ilyen kibékülős szexet egy mesterségesen generált álvita után is bedobhattok, hogy aztán gyorsan „kibékülhessetek”.

A hosszútávfutós

A téli, esőtől szüttyögős idő szinte kínálja az alkalmat az ágyban töltendő több órás lustálkodáshoz. A pihentető lazítás mellett vágjatok bele egy hosszútávfutós, maratoni szexbe! Készítsetek oda minden fontos kelléket, hogy sokáig ne kelljen felkelnetek a puha, meleg szerelmi fészketekből. Ahogy a sportban, így ennél a szextípusnál sem a győzelem – azaz az orgazmus az elsődleges, azonnali – cél. Fő a kitartás és a lelkesedés, ami úgyis hozzásegít mindkettőtöket az áhított „érem” elnyeréséhez. A verseny győztese ajándékot is kaphat. Finom gyümölcs, csoki, tejszínhab lehet a nyeremény, amit további érzéki játszadozáshoz is felhasználhattok.

A titkos

A legunalmasabb családi összejövetelt vagy baráti partit is feldobhatod a titkos szexszel. Az asztal alatt beindított finom lábmozdulatok, simogatások (természetesen titokban, hogy más rá ne jöjjön) már kellően felturbózza az izgalmi szinteteket. És ha beteljesülésre vágytok… zárkózzatok be az egyik szobába vagy mellékhelyiségbe, bárhová, ahol nem mászkálnak percenként – de azért benne van a levegőben, hogy bármikor rátok nyithatnak....

Bónusz tipp

Szívesen kipróbálnál néhány szexuális segédeszközt, de félsz, hogy a kedvesed rossz néven venné ezt? Ne izgulj, biztosan benne lesz a "buliban"! A legtöbb „játékszert” ma már közös használatra tervezik: a vibrációs gyűrű például a férfiak és nők élvezetét egyaránt garantálja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva