Egyperces

2016.08.15. 11:11

Drámai videón mentenek ki egy nőt és a kutyáját az árvízben elsüllyedő kocsiból

Nagyon durva a helyzet Louisianában.

BAMA

Óriási áradások mossák el épp Louisiana több városát, csak Baton Rouge-ban kétezer embert kellett kimenteni szombaton. Itt készült az a drámai videó is, melyen egy süllyedő autóból mentenek ki egy nőt és a kutyáját is.

„Istenem, süllyedek!” - mondja a bajba jutott nő, majd a segítségére sietők betörik az autója üvegét, és kihúzzák a vízzel telítődött járműből. Az asszony utána egyből a kocsiban ragadt kutyájáért kiált: megmentője először azt mondja neki, nem éri el, majd mégis ismét alámerül, és sértetlenül kihúzza az ebet is.

 

A videót a WAFB louisianai tévécsatorna adta le, és a bemondótól azt is megtudhatjuk, hogy a megmentő férfit David Phungnak hívják, aki a csatorna producerének a rokona.

Louisianában a heves esőzések miatt a folyók kiléptek a medrükből, és egy sor város víz alá került. Baton Rougeban az áramszolgáltatás is megszűnt, az ivóvizet segélyszervezetek osztják zacskóban és palackban. Az állam kormányzója „példa nélkülinek” és „történelminek” nevezte az árvizet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva