Egyperces

2016.08.26. 10:43

Profi bunyósnak áll Idris Elba

A népszerű színész kick-boxban méreti meg magát, felkészüléséről és a mérkőzésről dokusorozat készül.

BAMA

Idris Elba egy nagy kaland kedvéért hátrahagyja a színpadot, és helyette a ringben alkot. A népszerű színész edzésbe állt, nemsokára profi kick-box meccsen fog küzdeni, utazását pedig minisorozat örökíti meg, írja a Totaldamage.

A Drót és a Beasts of No Nation sztárja komolyan veszi a felkészülést, Nagy-Britanniában, Kubában, Japánban, Dél-Afrikában és Thaiföldön is edzett, mentorai korábbi kick-box világbajnokok és neves trénerek, de hogy pontosan kicsodák, azt egyelőre nem fedték fel.

A színész most 43 éves, és azért nem teljesen kezdő a sportban: 20-as éveiben már kick-boxolt, igaz, nem versenyszerűen, hanem azért, hogy formába jöjjön. A kérdésre, hogy miért vágott bele most ebbe a kalandba, azt felelte, hogy egész életében szeretett volna profi bunyósként küzdeni, hogy igazán próbára tegye magát.

Az Elba utazásáról szóló sorozatot a Discovery készíti, és nemes egyszerűséggel az Idris Elba: Fighter címet adták neki. Három, egyenként egy órás epizódból fog állni, és 2017 elején mutatják majd be. A színész az elmúlt időszakban sorozatosan posztolt edzővideókat az Instagramjára, például itt van ez:

7dub (@7dub) által közzétett videó, 2016. Júl 21., 17:08 PDT

És feltöltött egy olyan fotót is, melyen a fogyasztás utolsó fázisában látható. Azt írta a képhez: „Fogyasztok, két nappal az első meccsem előtt vagyok, mentálisan rendben. Senkitől se félek!”

7dub (@7dub) által közzétett fénykép, 2016. Aug 22., 01:22 PDT

Ezt négy nappal ezelőtt lőtte ki, tehát a meccse már le is ment, de hogy mi lett az eredménye, azt nem tudni. Illetve az „első meccs” megfogalmazás arra utal, hogy az eredeti tájékoztatással szemben többet is vállal, de egyelőre ezzel kapcsolatban sincsenek további információk. Majd a sorozatból kiderül.

Nem Elba az egyetlen színész, aki kipróbálta a ring világát, a legismertebb ilyen kollégája Mickey Rourke, aki a kilencvenes évek elején egy hat győzelmet és két döntetlent számláló profi bokszmérleget bunyózott össze, majd 2014-ben még visszatért egy meccs erejéig a szorítóba, bár az már inkább volt cirkuszi látványosság, mint sportesemény.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva