Egyperces

2016.08.19. 09:50

Pucér Donald Trump-szobrok bukkantak fel egyszerre öt amerikai városban

A lakók imádják őket.

BAMA

New York, Los Angeles, San Francisco, Cleveland és Seattle utcái is kaptak abból a szoborból, melynek a Császárnak nincsenek tökei címet adták, és mely meztelenül, mikropénisszel ábrázolja Donald Trumpot.

A szobrokat az Indecline nevű anarchista street art kollektíva készítette, akik a Huffington Postnak elmondták: azért döntöttek úgy, hogy golyók nélkül ábrázolják a republikánus elnökjelöltet, mert nem hajlandóak férfiként tekinteni rá, szerintük ő egy arrogáns kisgyerek, akinek még nem szálltak le a heréi.

A kollektíva közzétett egy videót a szobrok készítéséről:

">The Emperor Has No Balls from ">Indecline on Vimeo.

Az alkotásra rögtön rárepültek a városlakók, rengetegen fotózkodtak a töketlen Trumppal.

A New York-i szobor mindenesetre nem volt hosszú életű, a hatóságok eltüntették, mert az alkotók engedély nélkül állították ki.
 
A pucér szoborszéria előzménye Illma Gore képzőművész Trump-festménye volt, melyen szintén meztelenül pózol a milliárdos, és melyről szintén hiányoznak a golyók. Az Indecline csapatnak egyébként most igazán jól jön, hogy nem fedik fel, kikből áll, mert mert Goret nem sokkal a festménye bemutatása után „Trump 2016!”-felkiáltással megtámadta egy republikánus szavazó.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva