Egyperces

2016.08.26. 12:36

Szöcskéket és kukacokat dobált szét egy utas a New York-i metrón

Káosz volt, pánik és rovarok. Ráadásul a légkondi is bedöglött, így egy kis augusztusi hőséggel is tetőződött a helyzet szerda este.

BAMA

Pedig minden olyan szépen indult: a nő végigkérdezte a D vonat utasait, hogy ki szeretne néhány élő szöcskét, kinek jött meg hirtelen a kedve három (vagy több) kukackához? A bogaras nőt azonban állítólag üzletelés közben néhány tinédzser meglökte, ő pedig csalódottságában feldobta a rovarokkal teli dobozt a levegőbe, a benne lévő dolgok pedig ugye elszabadultak.

Az emberek sikítozni kezdtek, és próbálták kikerülni a repkedő és mászkáló rovarokat. Valaki meghúzta a vészféket, ekkor a szerelvény megállt a Manhattan hídon, a légkondi lekapcsolt, a helyzet pedig még rosszabb lett.

A vonat fél óráig vesztegelt, de legalább a következő állomáson a halom szöcskét (és gazdájukat) egy halom rendőr várta. A nő egyébként az eset alatt állítólag végig sikítozott, és egyszer a földre is akart vizelni.

A biztonságiak végül leszállították a vonatról, ám az állatok további sorsára nem tért ki a Time cikke. Egy másik utas beszámolója szerint ugyanakkor néhányuk még metrózott egy kicsit, majd pedig az illető fejére esett.

— G.G. (@ggsacks) ">2016. augusztus 17.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva