Egyperces

2016.09.06. 12:16

A világ legjobban kereső színésznője pedig...

Ismert nevek a top 4-ben, néhány kevésbé ismert a 10-es lista további helyein.

BAMA

Kezdjük is hátulról: Tizedik Deepika Padukone 10 millió dollárral, aki a Bajirao Mastani című filmből lehet ismerős a bollywoodi szcéna rajongóinak.
Kilencedik helyen Mila Kunis áll, ő tavaly összesen 11 millió dollárt kapott, ebben az összegben benne van például a Rossz anyák című filmért kapott gázsi is. Ha kevesellnénk az összeget, ne tegyük, a színésznő ugyanis reklámokat is vállal, például a világhírű Jim Beam whiskeyt népszerűsíti. Nyolcadik Julia Roberts, aki például az Anyák napjában játszott tavaly, év végén pedig 12 millió dollárnak örülhetett. Meg persze a Lancome kozmetikai márka arcaként bezsebelt csinos kis pénzeknek.

Amy Adams hetedik 13.5 millióval. Adams nemrégiben Lois Lane-t formálta meg a vásznon, egyébként pedig a Max Mara ruhamárkának is dolgozik.
16.5 millióval a Mad Max sztárja, Charlize Theron lett a hatodik, aki a Dior j''Adore nevű parfümjének arca is. Félmillióval többet keresett nála tavaly Fan Bingbing, az egyetlen kínai színésznő így ötödik a listán. Bingbing a Skiptrace és a Lady of the dynasty című alkotásokkal hódította meg a keleti közönséget, de a Lorealnak is dolgozott.

Ötödik Jennifer Aniston, akit bizonyára nem kell nagyon bemutatni. A Jóbarátok Rachelje és a Förtelmes főnökök egyik igazán elviselhetetlen vezetőjét alakító színésznő 21 millió dollárt tett zsebre tavaly. És akkor nem számoltunk még például az Emirates Airlines vagy a Smartwater márkáktól kapott pénzekkel.

A top 3-ban vagyunk, bronzérmes Scarlett Johansson. Ő 25 millió dollárt gyűjtött be tavaly összesen, ebből 17 és felet kapott a Páncélba zárt szellem című manga-ihlette alkotásért.

Második Melissa McCarthy, aki a Szívek szállodája Sookie-ja óta igencsak feltört. 2015-ben 33 milliót keresett, többek között a Szellemirtók remake-jével jött össze neki ez a szép summa.

Első pedig a duplázó Jennifer Lawrence, aki több mint 13 millióval előzte meg McCarthyt: 46 millió dollárt keresett tavaly. Az Éhezők Viadalának Katniss Everdeenje simán kenterbe vert mindenkit, ami annak is köszönhető, hogy a franchise befejező részének több mint 650 milliós profitjából is csurrant-cseppent neki jócskán - rangsorolt idén is a Forbes.

Fotó / Pixabay -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva