Egyperces

2016.09.13. 10:19

Aukciós oldalon árulta feleségét egy férfi

Simon O' Kane hitvesétől, Leandrától szeretett volna megszabadulni.

BAMA

Szerencsére csak viccből. Simon ugyanis nehezményezte, hogy a nő nem mutatott túl sok együttérzést, amikor ő rosszul érezte magát.

Egyik este ugyanis kimerülve és kissé betegen hazaért, a felesége pedig azzal fárasztotta, hogy két végén égeti a gyertyát, amikor ilyenkor is rengeteget dolgozik és mellette folyton a konditeremben lóg. Ekkor pedig betelt a pohár: Simon "Használt feleség" címen feladott egy hirdetést az eBayen.

A szövegben részletesen (és viccesen) listázta a nő előnyeit és hátrányait. Például azt, hogy bár Leandra jól főz, ő azért néha a kórházban kötött ki egy-egy vacsora után. De egyébként nagyjából minden rendben, a teste is igen jó állapotban van még. Simon a hirdetés szerint cserére is hajlandó lett volna.

Leandra minderről a lehető legrosszabb módon, a munkahelyén szerzett tudomást, amikor kollegái felfedezték az aukciót. Ők nagyon jól szórakoztak rajta, ő eleinte kevésbé. Nem elég, hogy el akart adni, de borzasztó fotót tett fel rólam - mondta.

A hirdetés egyébként igen jól futott, 65 ezer font gyűlt össze, mielőtt az eBay leszedte volna. Mert ugye embereket árulni, mondanunk sem kell, illegális.

A legtöbben egyébként vették a poént, Simon vicces üzeneteket kapott, egy férfi például a tevéjét adta volna Leandráért cserébe. Azért persze néhány perverz kérés is érkezett.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó / Mercury Press
[/caption]

A történet vége pedig igazából totális happy end. Leandra is meglátta a dolog vicces oldalát, Simon pedig elmondta, igazából soha nem adta volna el másnak a feleségét.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva