Egyperces

2016.09.13. 12:35

Ez a szívszaggató fotó elég volt, hogy 250 ezer dollárt gyűjtsenek neki

A történet főszereplője egy 89 éves bácsi, néhány jégkrém és a jó szándék.

BAMA

És Joel Cervantes Macias, aki Chicagóban felfigyelt Fedencio Sanchezre, amint az utcán igencsak szenvedve tologatta jégkrémes kocsiját. Macias lefotózta Sanchezt, majd vett tőle 20 jégkrémet 50 dollárért. A képet feltette a Facebookra, ahol annyira kedvezőek voltak a visszajelzések, hogy a férfi érezte, többet kell tennie.

Főleg amikor megismerte az egész történetet: Sanchez és felesége ugyanis, mint kiderült, nemrégiben veszítették el egyetlen lányukat. Eredetileg a férfi felesége árulta az utcán a jégkrémet, de sajnos beteg lett és nem tudott tovább dolgozni. Sanchez egyébként több mint 20 év árulja a finomságokat.

Macias és barátja, Joe Loeara a család megsegítésére létrehozott egy GoFundMe kampányt. 30 ezer dollárt szerettek volna összegyűjteni, de ezt igen hamar túllépték. Három nap alatt több mint 250 ezer dollárt gyűjtött ugyanis össze az internet adakozó népe.

A kampány még pár napig él, azután a hét vége felé lezárják és átadják a családnak az összegyűjtött pénzt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva