Egyperces

2016.09.07. 12:57

Folytatódik a horrorbohóc-invázió: egyre több ijesztő alak bukkan fel Amerikában

Dél-Karolina után már Észak-Karolina kisvárosait is rettegésben tartják a cirkuszi figurák.

BAMA

Terjeszkedésbe kezdtek az amerikai horrorbohócok. Először augusztusban érkeztek bejelentések a Dél-Karolina-i rendőrségre, hogy rejtélyes, bohócnak öltözött emberek akarják az erdőbe csalni a gyerekeket, most pedig már Észak-Karolinában is felbukkantak az alakok.

Egy Greensboro-i lakos hétfőn maszkos, vörös hajú, pöttyös, sárga inget és kék nadrágot viselő figurát látott, be is üldözte az erdőbe macsétával. Múlt vasárnap valaki cukorkával akart gyerekeket az erdőbe csalogatni Winston-Salemben. Fehér kesztyű, piros cipő, nagy, piros orr volt rajta, arcát fehérre meszelte, haja borzas volt és vörös. A városban később, másutt szintén felbukkant egy hasonló alak.

Az első rémbohóc-jelenést augusztus 20-án jegyezték fel a dél-karolinai Greenville-ben. Az alak suttogott, furcsa zajokat hallatott, és édességgel meg pénzzel akarta a kisváros gyerekeit az erdőbe csalni. Több ilyen előfordult a környéken, az emberek arra kezdtek gyanakodni, hogy egy erdei bohócklánnal van dolguk. Ugyanakkor az alakok sosem léptek fel agresszívan – nem mintha ez a hátborzongató csalogatás nem lenne elég.

Ezen a térképen lehet megnézni, hol észleltek eddig horrorbohócot a két Karolinában:

Az efféle magatartás „illegális, veszélyes és illetlen,” mondta a Greenville-i rendőrfőnök egy sajtótájékoztatón szeptember elsején, és megígérte, hogy nagyon is komolyan veszik az ügyet. De eddig még egyetlen bohócot sem sikerült elfogniuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva