Egyperces

2016.09.19. 10:12

Gondolta volna, hogy ilyen vicces fiú Havas Jon?

A színész igazán odatette magát a tegnapi Emmy-gálán. Volt fiúkérés, csillagok és persze egy kis ironikus önpromó.

BAMA

Havas Jon, akarjuk mondani Kit Harington és cimborája, minden idők egyik legvicesebb embere, Andy Samberg prezentáltak egy díjat a tegnap Emmy-gálán. A díjátadásnál azonban sokkal fontosabb és viccesebb volt az, ami az előtte lévő néhány percben történt.

"Mielőtt kihirdetjük a nyerteseket, szólnánk néhány szót, hogy biztosan benne legyünk a jövő évi Emmy-reklámban. Tudjátok, mindig összevágnak néhány jó kis beszólást, hogy megmutassák, milyen jó szuper lesz akkor is a műsor" - így kezdődik a videó, amiben aztán egy jó kis rapdalhoz hasonló valamiben szúrnak oda néhány poénnal.

— Mashable News (@MashableNews) ">2016. szeptember 19.

Kedvencünk a "Ma több csillagot láthatnak, mint az unokaöcsém a nyamvadt kis teleszkópjával" valamint a minden eshetőségre felkészülő párbeszéd. "Nem, nem foglak megcsókolni, Kyle Chandler"- mondja Andy Samberg, miközben a jelen lévő színész szomorú arcát mutatják. "Én meg foglak csókolni, Kyle Chandler" - kontráz rá Jon/Kit, amire egy mosoly a válasz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva