Egyperces

2016.09.12. 11:07

Három perc alatt kicsinálták a pankrátorsztárt a ketrecben (videó)

CM Punk igazi bunyóra cserélte a színészkedést, és nem jött ki belőle jól.

BAMA

A rendes mérkőzések mellett egy cirkuszi látványosság is helyet kapott a világ vezető MMA-szervezete, a UFC 203-as gálájának műsorában vasárnap hajnalban, írja a Totaldamage.

A volt pankrátor szupersztár CM Punk (valódi nevén Phil Brooks) nulla küzdősport-tapasztalattal – nemhogy profi, még egyetlenegy amatőr meccset sem vívott sem kevert harcművészetekben, sem más műfajban –, harminchét évesen debütált a ketrecben egy huszonnégy éves, feltörekvő tehetség ellen. Az eredmény nem tündérmesei lett, az történt, amire mindenki számított. Ellenfele, Mickey Gall szétgázolta Punkot: a pankrátor legelső ütése alá behajolva rögtön földre vitte, ott alaposan elverte, majd hátsó fojtással feladásra kényszerítette a sztárt.

Hogy Punk mégis mégis mit keresett teljesen bunyószűzen a világ legkeményebb ketrecében, arra erkölcsileg lehetetlen magyarázatot találni, de a promóterek ezzel nem is foglalkoztak, egyszerűen kihasználták a szupersztár ismertségét, és pénzt csináltak belőle. Még az sem menti fel őket, hogy ellenfelét, Gallt mindössze egyetlen profi meccs után szerződtették le, kifejezetten Punknak, egy tehetségkutató műsorban, mely során apró, vidéki promóciók gáláira látogatnak el.

Punk egyébként veresége után, még a ketrecben nagyon felemelő és sportszerű interjút adott a kommentátornak, Gallt pedig ellátta néhány jó tanáccsal a showbiznisszel kapcsolatban. A gála utáni sajtótájékoztatón pedig elmondta, hogy ugyan a vereség óriási szívás, és most mindene fáj, de nagyon boldog, hogy belevágott, végigcsinálta az edzőtábort, a fogyasztást és persze a bunyót is, mert megmutatta magának: képes rá. A meccs után a profi bunyósok is inkább tisztelettel beszéltek róla a Twitteren, persze a rosszmájú megjegyzések sem maradhattak el.

Punk kétségkívül büszke lehet arra, hogy az őt lehurrogókra fittyet hányva megvalósította az álmát, és eljutott a ketrecbe, ugyanakkor, ha még mindig komolyan gondolja az MMA-karriert, akkor muszáj lenne amatőr mérkőzéseket vívnia, hogy meglegyen a meccsrutin. De az az igazság, hogy 37 évesen jó eséllyel túl öreg már a harchoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva