Egyperces

2016.09.26. 15:21

Kentuckyban elkapták az első horrorbohócot

A férfi, mint az eddigiek, az erdő széléről lesett.

BAMA

Megvan az első horrorbohóc. A húszéves Jonathan Martin péntek hajnali egykor a fák mögül leselkedett a Cumberland Village lakótelepnél a Kentucky-i Middlesboroban, aztán elkezdett egy jármű felé rohanni. Bohócnak volt öltözve és ijesztő maszkot viselt. A rendőrség elfogta, és fenyegető magatartásáért eljárást indított ellene.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Martin a rendőrségi fotón, már bohócmaszk nélkül
[/caption]

Martin az első, akit a rendőrségnek sikerült elkapnia az egyre jobban elharapódzó horrorbohóc-hullámban. Nyáron kezdtek el terjedni a hírek Amerika-szerte a félelmetes cirkuszi alakokról, akik az erdő széléről figyelnek, és megpróbálják a fák közé csalogatni a gyerekeket. Egy sor ilyen jelenésről számoltak be Kentucky mellett Georgiából, Marylandből, de a legtöbbet Észak-Karolinában és Dél-Karolinában látták.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Ezt a képet még korábban lőtték, a Kentucky-i Waco-ban. Martint ugyanilyen ruhában kapták el
[/caption]

Még mindig nem tudni, mi ez az egész. Nemrég kezdett úgy tűnni, egy gigantikus átverés csupán, mert több bejelentő sztorijáról kiderült, hogy nem igaz, és csak kitalálták a bohócokkal való konfrontációt. Martin az első alak, akit a rendőrség is látott, és sikerrel le is kapcsolt. Ez persze nem jelenti azt, hogy tényleg bohócszekták lakják amerikai erdejeit, és egyelőre azt sem osztották meg, hogy a férfi valami elfuserált játékból ijesztgeti-e az embereket vagy valami mentális problémája van.

Mindenesetre a kapitányságok egyre több helyütt kezdik arra kérni a polgárokat, hogy mostanában ne öltözzenek be bohócruhába, akkor se, ha ezzel semmi rossz szándékuk nincsen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva