Egyperces

2016.10.11. 10:22

13 éves fiú tűnt el a nagykátai vonatról

Juhász Richárd több mint egy hete Gyömrőről indult el a barátjához játszani, de azóta sem látták. A rendőrség is keresi.

BAMA

(Most érkezett a hír, hogy Ricsit megtalálták.)

Ricsi október elsején édesanyjával kiment a gyömrői vasútállomásra, ahol felszállt a Nagykátára tartó vonatra. Egy ottani ismerőséhez indult játszani.

A fiú azonban nem érkezett meg a barátjához, és azóta haza sem ment. A rendőrség is eltűnt személyként tartja számon, és keresi.

Az elmúlt pár napban több bejelentés is érkezett, hogy látták a fiút, de mind vaklármának bizonyult. Nemrégiben például Budapestről jelentették, hogy látták Ricsit, de édesanyja retteg, hogy megint kiderül: mégsem a fia került meg.

A Blikk az ügyben megkereste a Pest Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szolgálatot, ahol egyik munkatársuk névtelenül azt mondta, a fiú a gyámságuk alatt van, de azt nem árulták el, hogy pontosan hol.

A rendőrség azt kéri, aki látta Ricsit, vagy bármilyen információja van a hollétéről, jelezze a 107-es vagy 112-es telefonszámok egyikén, vagy hívja a szintén ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” vonalát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva