Egyperces

2016.10.05. 10:45

Apple fejek figyelem: itt a Macbook illatú mécses

Mostantól a frissen kibontott laptop aromájával tehetjük még meghittebbé az adatbázis-kezelést.

BAMA

Tényleg a végletekig kihasználják az Apple-hívők pénzszórási hajlandóságát: piacra dobták a frissen kibontott Macbook illatú mécsest.

A teljesen valószínűtlen/végletekig kapzsi/zseniális promóciós húzást a Twelve South nevű Apple-forgalmazó követte el. Menta, barack, bazsalikom, levendula, mandarin és zsálya aromából keverték ki a mécsest, mely elvileg pont olyan illatot (szagot?) áraszt, mint a doboztól-fóliától először megszabadított almás laptop. A mécses elvileg 45-55 órán át ég, szójaviaszból készítették kézműves eljárással, ennek megfelelően az ára is Apple-i: huszonnégy dollárt, azaz több mint 6500 forintot kóstál.

Itt lehet rá beruházni – most épp elfogyott, de elvileg hamarosan újratöltik a készletet. Úgyis lesznek olyanok, akik az utánpótlást is elkapkodják, mert hát mi lehet meghittebb annál, mint hogy régi Macbookunkon új Macbook-illatfelhőben úszva molyolunk?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva