Egyperces

2016.10.20. 14:47

Az internet új hőse az özönvízben olvasgató Starbucks Papa

Az öreg reggeli kávé + sajtószemle hagyományát még az áradás sem zavarhatta meg. Ez természetesen Photoshop-csatát szított.

BAMA

Heves esők áztatják Hong Kongot, az áradások miatt minimum bokáig áll a víz mindenhol. Ilyen körülmények között született meg az internet legújabb slágerfotója, melyen egy idős férfi a lábát nyaldosó vízzel mit sem törődve egy Starbucksban üldögél, és újságot olvas. Szemlátomást semmi sem érdekli a híreken kívül, a természet csapását rezzenéstelen arccal tűri, tán észre sem veszi.

Egy ilyen portréba abszolút bele van kódolva, hogy virálissá válik, de készítője, a 23 éves Kristy Chan saját elmondása szerint mégsem számított zajos sikerre. Talán azért, mert a kávézó az öreg sarkán kívül is szinte tele volt. Ennek ellenére, miután a TV Most kiposztolta a képet a Facebookjára, egyből beindult a mémesedés, és kirobbant Starbucks Papa saját Photoshop-csatája is.

Starbucks Papa egykedvűen tűri a sors csapásait, de érdeklődése a világ hírei iránt nem csappan. Mindannyian tanulhatnánk tőle.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva