Egyperces

2016.10.19. 10:57

És akkor a mérgeskígyó besiklott a bárba (videó)

Bizony, mindez Ausztráliában történt. De nem egy eldugott, a semmi közepén lévő kisvárosban, hanem Sydney-ben.

BAMA

Így egyre kevésbé hiszünk azoknak az ausztráloknak, akik folyton azt állítják, csupán szóbeszéd, hogy náluk minden állat életveszélyes, illetve hogy az igazán mérges mérgeskígyók és pókok be nem teszik a lábukat/testüket a nagyvárosokba.

The Morrison Bar nevű étterem ráadásul Ausztrália legnagyobb városában, Sydney-ben van. Ide csúszott be egy nehéz nap után az igencsak viharvert, vöröshasú ausztrálsikló, ami aranyos nevével ellentétben a legveszélyesebbek kígyók között van (igen, még ausztrál mérték szerint is).

A személyzet azonnal kihívott egy kígyószakértőt, aki megállapította, hogy a hüllőt a kocsmázás előtt valószínűleg egy lapáttal megpróbálták fejbe verni. A kígyót egy állatorvos ellátta, felépülése után pedig hamarosan vissza is eresztik a természetbe.

The Morrison (@themorrisonsydney) által közzétett fénykép, 2016. Okt 17., 21:12 PDT

— Danny Wheeler (@DannyWheeler5) ">2016. október 18.

A szakértő szerint egyébként "rendkívül ritka, hogy egy ilyen kígyó  betévedjen a városba." Persze. Mármint reméljük, igaza van.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva