Egyperces

2016.10.30. 10:29

Ez az a pillanat, amikor elkezdünk az életünkért imádkozni (videó)

Grizzly medvével akadt össze pár túrázó Amerikában. Az állat feléjük haladt az ösvényen, és esze ágában sem volt lassítani.

BAMA

Hideglelős videót töltött fel egy túrázó a YouTube-ra egy grizzly medvével való találkozásról. A DnR Taylor nevű felhasználó a montanai Glacier Nemzeti Parkban kirándult társaival augusztusban, és épp egy vízesés felé gyalogoltak, amikor kiszúrtak egy grizzlyt, ahogy épp a bogyókat eszi egy bokorról. Aztán hirtelen még egyet, sokkal közelebbről, aki feléjük haladt az ösvényen. A csapat rémülten hátrálni kezdett, de a medve csak jött és jött feléjük tovább. A túrázók megpróbálták a lehető legkevesebb zajt csapni, és kerülték a hirtelen mozdulatokat, nehogy felbőszítsék az állatot, de közben persze rettegtek, a videón tisztán hallatszik, Taylor mennyire kapkodva szedi a levegőt.


Az idegtépő helyzet körülbelül fél óráig tartott, aztán tragédia helyett végül vígra fordultak a dolgok: a grizzly megállt székelni, aztán beleugrott egy közeli tóba, és úszkálni kezdett. Az emberek megmenekültek, és gazdagabbak lettek életük egyik legrázósabb sztorijával.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva