Egyperces

2016.10.11. 13:43

Lengyel padokról készít szupervicces videokritikákat az internet új magyar sztárja

Ilyen alighanem tényleg nem volt még a neten.

BAMA

Fullpleb néven alkot az internet új magyar sztárjelöltje, és a portéka, mellyel berobbant, igen egyedi: a művész lengyelországi padokról közöl videokritikákat.

A fiú fél évvel ezelőtt költözött ki Poznańba, hogy egy multi HR-osztályát segítse, de az igazi munka csak egy hete kezdődött, akkor töltötte fel az első Bench Reviews-t a YouTube csatornájára. Ez a poszt írásakor nyolcvan megtekintésnél tart, de a szám alighanem rohamos ütemben nőni fog, mert:

Fullpleb remek érzékkel a gettómilliomos rapperek stílusában értekezik a padokról, de úgy, hogy a kivagyiskodás közben is nagy figyelmet fordít az ülőfelületek minden négyzetcentiméterére: egyetlen karcolat, filcfirka, deszkák közé betömött csokipapír felett sem siklik el, nem beszélve a háttámlákon lefolyó madárürülékről. Az elemzésekre a koronát a végső lépés: a kipróbálás teszi fel.

A showman az Urbanplayernek elmondta, azért vágott bele a sorozatba, mert: „mióta elkezdtem inni, a parkokban sokat ittunk és a legtrúbb nyári esték még most is a közterületeken való iváshoz kötődnek. Senki nem készített még ilyen videókat,  pedig az én életemben például nagy szerepet játszottak a padok.”

A Bench Reviews nem csak a YouTube-on nyomul, a harmadik rész már az Instagramra került fel, és itt a megszokott, őszi időben is kaliforniai feelinget már beárnyékolja egy nem megfelelően kialakított pad, és a para, amit ez Fullplebből kivált:

@fullpleb által közzétett videó, 2016. Okt 4., 10:35 PDT

@fullpleb által közzétett videó, 2016. Okt 8., 05:01 PDT

Fullpleb azt mondja, nagyon szívesen kipróbálná Amerika, Kína és Japán egyes vidékeinek padjait is. Reméljük, erre meg is lesz a lehetősége, és ezekről a padokról is beszámol majd sorozatában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva