Egyperces

2016.10.10. 12:48

Ötvenedik házassági évfordulójukon is tökéletesen passzolt rájuk az esküvői ruha

Egy brit pár ünnepelte meg a beöltözéssel az aranylakodalmat.

BAMA

Öregszünk = hízunk, általában ez a képlet, Magyarországon különösen. Nem így a brit Carole-Ann és Jim Stanfield esetében, akik azzal ünnepelték meg ötvenedik házassági évfordulójukat, hogy ismét magukra öltötték azokat a ruhákat, melyeket 1966-os esküvőjükön viseltek. Csodás módon minden ruhadarab tökéletesen passzolt, pont mint fél évszázaddal ezelőtt.

Az ötlet akkor merült fel, amikor meglátogatta őket unokájuk, hogy elkérje a családi fényképalbumot. Jim felment a padlásra előásni a könyvet, de helyette felesége évtizedek óta ott porosodó esküvői ruháját találta. Meg a sajátját. Az unoka erre azonnal ugrott, és addig nem hagyta békén a nagyszülőket, míg fel nem próbálták a régi öltözékeket. Mikor kiderült, hogy még mindig tökéletesen állnak a ruhák mindkettejükön, már nem volt kérdés, hogy az aranylakodalom beöltözős buli lesz.

A pár most azt tervezi, hogy elmegy egy második nászútra. Ebben azonban már nem dupláznak: az 1966-os máltai út helyett most Törökországba készülnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva