Egyperces

2016.11.07. 12:10

A biztonságos internetről tartott előadást a középiskolában a rögbis, amikor pornó jelent meg a kivetítőn

Szerfelett kínos.

BAMA

Igazán bravúros öngólt lőtt egy középiskolai foglalkozás Ausztráliában: a biztonságos internetről tartottak előadást a gimiseknek, amikor a hatalmas kivetítőn hirtelen pornó jelent meg.

A balul elsült foglalkozást az országban széles körben ismert Jarryd Hayne ex-rögbis/amerikaifocista tartotta a Nortonnal együttműködve. A férfi telefonja böngészési előzményeit mutatta egy nagy kivetítőn, és éppen arról magyarázott, hogyan szerezheti meg az adatait egy harmadik fél, amikor beindult a pornó a vásznon. Ezt a helyi híradó elhomályosítva mutatta be:

Bármennyire is kézenfekvő lenne, hogy Hayne szúrta el, nem ez történt: az előadáshoz nyílt wifit használtak, melyhez bárki hozzáférhetett. Valaki csatlakozott, átvette az irányítást a kijelző fölött, és megcsinálta a csínyt. Ezt a Norton közölte az eset után, mert megállapították, hogy a pornózást Samsung telefonról követték el, míg Hayne az iPhonejával csatlakozott a hálózatra.

Mindenesetre borzasztóan kínos volt a szituáció, egy komoly előadás hirtelen puszta szemléltető eszközzé változott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva