Egyperces
2016.11.18. 16:04
A gasztroőrültek már csak mályvacukor-virággal isszák a forró csokit
A videót elnézve meg is értjük őket.
BAMA
A tokiói Dominique Ansel nevű cukrászda folyton előrukkol valami ízletes újdonsággal, mostanában pedig mályvacukor-virágos forró csokikat készítenek.
Az alkotások többszörös vizuális élményt nyújtanak: természetesen alapjáraton is öröm rájuk nézni, de még szebbek, amikor az italba téve gyönyörűen szétnyílnak.
És persze az ízük is isteni lehet. Van mentás, málnás, narancsos és rózsaesszenciás változat is, a közepük ráadásul egy csokikrémes golyót is rejt.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre