Egyperces

2016.11.16. 15:10

Eddig ma összesen 38 kiló marihuána lefoglalásáról számolt be a magyar rendőrség

És hol van még a nap vége!

BAMA

Kész kannabiszszüretről számolt be a magyar rendőrség az elmúlt órákban. Az egyenruhások összesen harmincnyolc kiló marihuánát foglaltak le, a brutális mennyiségű füvet három esetnél szedték össze, írj a Police.hu.

Az első ügy nyárig nyúlik vissza: a mosonmagyaróvári rendőrség hét kiló marihuánát talált egy 33 éves szlovák állampolgár rajkai házában, amikor egyéb bűncselekmény kapcsán tartott adatgyűjtés miatt kiszálltak hozzá. A végzetes vizitet 2016. július 19-én 9 órakor tartották.

A második fogás szintén egy külföldi, ezúttal horvát bűnözőhöz kapcsolódik. A 34 éves férfi ellen két nemzetközi elfogatóparancs is érvényben volt. Hétfőn, 11 óra 10 perckor a fővárosi Damjanich utcában fogták el a férfit, akinek Bajza utcai tartózkodási helyén házkutatást tartottak. Ennek alkalmával összesen körülbelül 13 kilogramm marihuánát és körülbelül 1,3 kilogramm kokaint találtak. A lefoglalt kábítószer kiskereskedelmi feketepiaci értéke több mint 90 millió forint.

Harmadszorra már egy magyar férfival szemben voltak eredményesek a rendőrök, és nála volt a legnagyobb mennyiségű kábítószer. A 39 éves budaörsi lakost a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságának járőrei kedden 12 óra 15 perc körül közúti ellenőrzés során autójában igazoltatták. A sofőr zavartan viselkedett, ezért a rendőrök átvizsgálták a kocsit, melyből 18 kiló fű és 367,8 gramm szintén kábítószergyanús fehér por került elő.

Hosszú még a szerda, simán befuthatnak még ilyen hírek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva