Egyperces

2016.11.15. 13:45

Elege lett az agyoncicomázott, felnőttes játékbabákból, átalakította őket

Sonia Singh ausztrál anyuka Tree Change Dolls nevű projektjét csak szeretni lehet.

BAMA

A tasmaniai nő már gyerekkorában is nagyon szeretett babákkal játszani. Nővéreivel főleg másodkézből szerzett vagy kézzel készített darabokból állt a gyűjteményük.

Singh babaszeretete végül azután felnőttkorában, a Tree Change Dolls nevű projektben teljesedett ki.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó / Youtube
[/caption]

A nőt 2014-ben elbocsátották munkahelyéről, így hirtelen rengeteg ideje lett. Ekkor kezdte el - először még titokban - lányai felnőttes, túlsminkelt babáit életszerűvé varázsolni. Először körömlakklemosóval lemosta a festéket a babákról, majd új, finom vonásokat varázsolt nekik. A babák haját is átalakította, édesanyja pedig apró ruhákat varrt nekik.

[caption id="" align="alignleft" width="760"] Fotó / Facebook Tree Change Dolls
[/caption]

Singh végül megmutatta a babákat a férjének, aki el volt ájulva az eredménytől, biztatására pedig a nő végül Facebook oldalán is megosztotta a babákról készült képeket.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó / Facebook Tree Change Dolls
[/caption]

Innen pedig már nem volt megállás, számtalan újság és portál is átvette a sztorit, a nőt pedig ellepték a megrendelések. Az emberek annyira imádják az ötletet, hogy az összes babát felvásárolták a nő internetes boltjából.

Nem véletlenül, Singh üzenete ugyanis nemcsak egyértelmű, de nemes is: a sok kifestett, felnőttes játékbaba helyett inkább mutassunk olyan képet/babákat a gyerekeknek, amelyek közelebb állnak a valósághoz. És ne pazaroljunk, dobjunk ki mindent azonnal, inkább próbáljuk átalakítani a meglévő dolgainkat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva