Egyperces

2016.11.22. 15:28

Ez minden idők legveszélyesebb és leglátványosabb sílesiklása

Kis effektezős rásegítéssel.

BAMA

A GoPro videók egy csomó esetben teljesen indokoltak: amikor tényleg valami nagyon látványos vagy nagyon száguldós dolgot művelnek a kamera hordozói, esetenként egyszerre mindkettőt. Máskor meg teljesen indokolatlan izzítani az eszközt, annyira hétköznapi és unalmas lesz a végeredmény. Utóbbi kategória örök klasszikusa a csigalassú sílesiklások felvétele. Azokat mégis minek? - merülhet fel sokakban a kérdés. Felmerült ez az Obergurgl - Hochgurgl síterepnek is, úgyhogy ők csavartak ezeken a bénázásokon egy hatalmasat, amitől a végeredmény már fantasztikus és vicces lett.

Az Obergurgl - Hochgurgl az idei szezon megnyitására nagyon ötletes és vicces reklámmal készült, a lassított felvételű lesiklásokra alapozva. Felkérték a The Viral Factory online tartalomgyártó céget, akik fogtak egy ilyen béna lesiklást, és az üresen kongó másodperceket és tereket számítógépes animációkon keresztül mindenféle látványos és izgalmas jelenettel dúsították fel. Így keveredett a pályára rohanó medve, száguldó tank és cammogó tyrannosaurus rex is.

Szóval így lett a dögunalomból minden idők legveszélyesebb és leglátványosabb sílesiklása.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva