Egyperces

2016.11.16. 09:58

Horrorzenére rohad a hús a Nébih új videóján

Találó aláfestést kaptak a gusztustalan jelenetek.

BAMA

Még sohasem kevert ennyire találó zenét gusztustalan fogását bemutató videója alá a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

A Nébih két megyében, négy helyszínen tartott egy időben ellenőrzést, a szakemberek pedig az akció során az egyik Tolna megyei húsboltban mintegy 1150 kg terméket vontak ki a forgalomból. A lefoglalt élelmiszerek többsége jelöletlen volt, de az ellenőrök találtak engedély nélkül előállatott árut is. A húsok egy részét az üzlethez tartozó garázsban tárolták, ahol darabolást és élelmiszer-előállítást is végeztek, noha a vállalkozó ehhez engedéllyel nem rendelkezett. Volt hús, amit a gazos udvaron, műanyag ládában, ponyvával letakarva találtak meg. Az egység működését azonnali hatállyal felfüggesztették.

Az akcióról videó készült, az alatta hallható zene pedig tökéletesen passzol a műfajhoz: horrormuzsika.

Egyébként messze nem ez az első alkalom, hogy a Nébih vágója hideglelősen választott zenét. Így volt ez október közepén is, amikor reform tésztaüzemet zártak be:

Vagy amikor szeptember végén több mint 2,5 tonna élelmiszert foglaltak le egy vecsési hűtőházban:

De a mostani, tolnai fogás alá kevert zenéjük az eddigi legkeményebb.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva