Egyperces

2016.11.11. 09:56

Ilyen, amikor rosszul sül el egy bababuli (videó)

A szülők és a vendégek a születendő gyermek nemét szerették volna megtudni, de igencsak összezavarodtak.

BAMA

Bár Magyarországon nincs akkora hagyománya, a világ többi részén sokszor tartanak olyan bulikat, amelyeken a szülők barátaik, családjuk előtt felfedik születendő kisgyermekük nemét.

Van, ahol a felvágott torta színe árulja el, hogy kisfiú vagy kislány-e a jövevény, van, ahol pelenkába rejtenek rózsaszínű vagy kék szalagot és olyan is előfordul, hogy lufikat eresztenek ki egy dobozból.

Ez történt a következő videón is, csak a nagy pillanatban rózsaszín vagy kék lufik helyett mindenféle színű lufik szálltak fel az égbe -  Joe és Leela Krummel (a szülők) és a vendégek nagy megdöbbenésére. A dobozból ráadásul az a cédula is hiányzott, amely leírja, fiú vagy lány lesz-e a kisbaba. Így aztán egy ideig senki sem tudta, mi is a helyzet, mivel a szülők is innen tudták volna meg gyermekük nemét.

A lufis cég a fiaskó után természetesen hamar elnézést kért a kellemetlenségért, és korrigálták a hibát - kék léggömbökkel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva