Egyperces

2016.11.03. 12:03

Ketrec helyett minden kutyának saját házikója van ezen az oregoni álommenhelyen

Az állatoknak ráadásul egy kis kert is jár a kuckójuk mellé.

BAMA

Nyoma sincs a szomorú kutyaszemeknek az amerikai The Luvable Dog Rescue menhelyen. Színes házak, erdő, fák - ez várja a látogatókat az óriási területen elhelyezkedő létesítményben.

A lilára pingált házikók ráadásul a kutyák otthonai - minden állatnak külön, tökéletesen berendezett háza van, melyhez egy kis kert is tartozik. És hogy ez miért is jó? Egyrészt a kutyák nem zsúfolódnak össze a ketrecben, másrészt pedig a gondozók is látják, hogyan viselkednének egy háznál az állatok - így pedig sokkal könnyebb őket örökbe adni, hiszen hamar kiderül, melyik állat szeret egész nap kint rohangálni, és melyik az, amelyik inkább a kanapén pihen.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó / Luvable Dog Rescue
[/caption]

Az ötlet mögött többek között Liesl Wilhardt, a menhely egyik dolgozója áll, aki gyerekkora óta imádja a pitbullokat, éppen ezért nemrégiben egy úgynevezett Pitbull Palotával is bővült a különleges menhely. És az újítások nem állnak meg, a következő terv szerint külön részleg épülne a menhelyen lévő vemhes kutyáknak és kiskutyáiknak is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva