Egyperces

2016.11.16. 09:13

Komodói sárkányokat filmezett a természetben, aztán hazaérve talált egyet a fürdőszobájában (videó)

Az eset a Bolygónk, a Föld operatőrével történt.

BAMA

Tovább szállítja a nagyszerű internetes tartalmakat a Bolygónk, a Föld második évada. David Attenborough visszatérő sorozata most egy színfalak mögötti videót osztott meg a YouTube-on, melyen a dokuszéria egyik operatőre arra ér haza, hogy a fürdőszobáját elfoglalta egy jókora komodói sárkány.

Mark MacEwen meló után tért vissza a hotelszobájába, és a terepen ráadásul pont komodói varánuszokat filmezett a sorozatba. Ha tudta volna, mi lapul a fürdőben, elég egyszerűen lehozhatta volna a munkanapot.

Az óriásgyík a férfi szerint „egész kényelmesen” bevackolta magát a vécé mellé. Zsinórra kötözött rothadt húsdarabbal csalogatták ki a hotelből, de még mielőtt távozott volna, odaürített a szoba közepére.

A Bolygónk, a Föld eddig őrületes gyíkmeneküléssel, lenyűgöző 3D-s videókkal és medveriszálással örvendeztetett meg minket. Egész biztosak lehetünk abban, hogy a vécéző sárkány után is lesznek még érdekes, netre való tartalmaik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva