Egyperces

2016.11.17. 08:36

Megérkezett az új King Kong film előzetese, és benne a majom félelmetesebb, mint valaha

Meg nagyobb is.

BAMA

Jövő márciusban mutatják be a Kong: Koponya-sziget című nagy költségvetésű popcornmozit, melynek most tették közzé az új előzetesét. Mielőtt bármi továbbit mondanánk, nézzük is meg gyorsan:

Az új King Kong-film tizenkét évvel a legutóbbi feldolgozás után érkezik, azt a Gyűrűk urát is jegyző Peter Jackson rendezte, és nem igazán emelkedett ki a műfaj filmjei közül. A mostaninak az adhat majd egyedi ízt, hogy Jordan Vogt-Roberts rendező hetvenes évekbeli háborús mozimániája, úgy tűnik, abszolút nyomot hagyott a mozin, a Bad Moon Rising aláfestőzenétől a sziget dzsungelének lebombázásán át a bennszülöttekkel együtt élő veterán katonáig.

A Kong: Koponya-sziget főellensége nem a nagy majom lesz, hanem a szigetet ellepő óriásállatok közül a skull-crawlernek nevezett gyíkok. Elvileg valami titkos szérum is szerepet játszik a történetben, talán attól nőttek meg az állatok – majd kiderül.

Közzé tettek két posztert is a filmhez, az első a sikerültebb, a második a látványosabb:

Az új King Kong film egy univerzumban játszódik a 2014-es Godzillával, és valamikor a jövőben ez a két szál összeér majd, minden bizonnyal egy metropoliszokat legyaluló szörnybunyó-moziban. Ez még odébb van, de a majmos film már nem annyira: a Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson és John Goodman főszereplésével készülő Kong: Koponya-szigetet 2017. március 7-én mutatják be a magyar mozik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva