Egyperces

2016.11.18. 12:31

Pogba, Gasol és Shaq is lenyomta a McGregor-sétát

A két súlycsoportú ketrecharc bajnok „milliárdos vonulása” mindenkinek bejött.

BAMA

A világ első számú MMA-promóciójánál, a UFC-nél pehely- és könnyűsúlyú bajnok Conor McGregor elég egyedi módon kapott elismerést több top sportolótól a napokban: leutánozták a „milliárdos vonulását.”

A McGregor-séta a bunyós védjegye, mely során az ír nagyképűen, fejét felszegve, hosszú karjait lóbálva vonult körbe a ketrecben. Így érkezett meg Nate Diaz elleni visszavágójára augusztusban, civilben pedig körülbelül azóta nyomja, mióta leigazolta a UFC. Egy röpke válogatás a hírhedt vonulásokból:

A legnagyobb figyelmet múlt vasárnap hajnalban kapta, amikor a UFC 205 főmeccsén Eddie Alvarez TKO-zásával promóciós történelmet írt: ezzel ő lett a szervezetben az első, aki egyszerre két súlycsoport bajnoka.

A nagy teljesítmény több élvonalbeli sportolót is arra inspirált, hogy aktuális nagy húzásukat a McGregor-sétával ünnepeljék meg. Így mozdult Paul Pogba edzésen:

Kiko Alonso touchdown után:

— Kiko Alonso (@Kiko__Alonso) ">2016. november 14.

Marc Gasol egy szép hárompontos bevarrását követően:

Shaquille O''Neal meg csak úgy, egy tévéműsorban:

— NBA on TNT (@NBAonTNT) ">2016. november 18.

Csak idő kérdése, és mcgregorosan vonuló vagányokkal lesz tele a körút is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva