Egyperces

2016.11.11. 16:27

Somló Tamás is közreműködött az Animal Cannibals új lemezén

Múltbeli sikereire is visszatekint, de vadonatúj dalokat is tartalmaz a duó pénteken bemutatott új albuma, az 1111.

BAMA

"A cím a megjelenés dátuma mellett azt is magában rejti, hogy a netes kereső szerint ez a szám a numerológiában egyfajta égi figyelmeztető jel, így aztán gongütéssel indul a korong. Meg 1111 példányban jelenik meg a CD. Ez a formátum ma már kiment a divatból, de nekünk még jó kézbe venni, annál is inkább, mert a hiphop szövegcentrikus műfaj és dalszövegek benne vannak a tizenhat oldalas füzetkében" - mondta Qka MC (Koller László) a budapesti sajtótájékoztatón.

Társa, Ricsipí (Dósa Richárd) beszámolt arról, hogy az 1111-en tizenkilenc felvétel szerepel, ami hagyomány, hiszen 1990 óta minden lemezük esetében ez volt a helyzet.

A lemezen van egy 40 perces mixtape is, amely azokat a mások által készített számokat összegzi, amelyeken az Animal Cannibals tagjai az elmúlt másfél évtizedben közreműködtek. Az albumon emellett egy másik összefoglaló jellegű szám is helyet kapott: az AC Party Megamix kevesebb mint hat percben mutatja be a csapat eddigi legnagyobb slágereit, köztük a Takarítónőt, a Mindenki azt akarját és a Pénteket. Ebben a mixben hallható az idén nyáron elhunyt Somló Tamás is - írja az MTI.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva