Egyperces

2016.12.02. 13:47

1946-ban házasodtak össze, de csak most készült róluk igazi esküvői fénykép

Ferris és Margaret Romaire 70 évet vártak a fotózással.

BAMA

A házaspár 1946. november 24-én, egy negyedórás ceremónia keretében kelt egybe a nő szüleinek otthonában. A szertartás szép volt, de senkinél nem volt fényképezőgép, így nem tudták megörökíteni a boldog pillanatokat.

Mostanáig. A pár unokája, Amanda ugyanis nemrégiben felkeresett egy fotóst, aki 70 év után végre megörökítette a már nem is annyira ifjú párt. A fotózásra még októberben került sor, ahol a 90 éves Ferris és a 89 éves Margaret legszebb ruhájában így pózolt a kamerának.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó / Lara Carter Photography
[/caption]

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó / Lara Carter Photography
[/caption]

A párnak a hét évtized alatt egyébként négy gyereke, nyolc unokája és nyolc dédunokája született. Ferris és Margaret ráadásul még mindig abban a louisianai házban élnek, amit 65 éve együtt építettek.

De mi a titka a hosszan tartó boldogságuknak? Ferris szerint az azonos értékek nagyon fontosak: mindketten szerették a gyerekeket, keményen dolgoztak, hittek Istenben és mindig is sokat viccelődtek.

"És az is fontos, hogy tiszteljük a másikat és teret adjunk neki, valamint ismerjük be, ha tévedtünk. Persze Margaret sosem téved." - tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva