Egyperces

2016.12.12. 11:15

A vörösboros forró csoki az egyik legjobb dolog a karácsonyban

Csoki, bor, mi kell még?

BAMA

Valaki, aki megfőzi nekünk ezt a csodaitalt. Ami egyébként abszolút nem bonyolult.

Csak fogunk egy üveg/néhány deci jó minőségű vörösbort, és beleöntjük egy fazékba, hogy felforrjon. Egy kis tálkában összekeverünk egy kis étcsokiport, cukrot és egy csipet sót, majd a keveréket felöntjük tejjel, és ezt is a bor után küldjük.

Amint az ital felforrt, és összeértek az ízek, máris kész a vörösboros forró csoki - vagyis a karácsony egy bögrében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva