Egyperces
2016.12.12. 11:15
A vörösboros forró csoki az egyik legjobb dolog a karácsonyban
Csoki, bor, mi kell még?
BAMA
Valaki, aki megfőzi nekünk ezt a csodaitalt. Ami egyébként abszolút nem bonyolult.
Csak fogunk egy üveg/néhány deci jó minőségű vörösbort, és beleöntjük egy fazékba, hogy felforrjon. Egy kis tálkában összekeverünk egy kis étcsokiport, cukrot és egy csipet sót, majd a keveréket felöntjük tejjel, és ezt is a bor után küldjük.
Amint az ital felforrt, és összeértek az ízek, máris kész a vörösboros forró csoki - vagyis a karácsony egy bögrében.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre