Egyperces

2016.12.18. 18:26

Alig 11 éves, de már most bölcs tanácsokat osztogat egy New York-i kisfiú

Ciro Ortiz néhány hónapja kínál érzelmi útmutatást a rohanó nagyváros lakóinak.

BAMA

Sok meglepő dolog történik Amerikában, de a következő kisfiú története minden bizonnyal ezek közül is kiemelkedik. Ciro szerény körülmények között él családjával New Yorkban, éppen ezért szerette volna, ha valahogyan ő is pénzt kereshet. Egy este eszébe jutott, mi lenne, ha tippekkel, tanácsokkal látná el az utca emberét. Nem sokkal ezután egy williamsburgi metróállomás előtt már fel is állította saját standját, mely előtt egy kartonpapír hirdette: Érzelmi tanácsadás 2 dollár.

LM (@emotionaladvicekid) által közzétett fénykép, 2016. Dec 18., 09:20 PST

Az emberek imádták az ötletet. „Főleg párkapcsolati kérdésekkel érkeznek, vagy nem tudják, mit kezdjenek az életükkel… vagy Donald Trumppal. Én csak annyit tanácsolok nekik, hogy egyszerűsítsék le a problémát. A válasz általában tényleg nem bonyolult, ha felteszik maguknak a kérdést, hogy mire van szükségük.” – mondta Ciro.

Aki nemcsak a metróban, de már az utcákat járva is segíti az embereket. Eddig több mint 100 vendége volt, és nem tervezi, hogy a közeljövőben felhagyna ezzel a különös hobbival.

Mindennapjait az Instagramon is lehet követni, következő tanácsát pedig egyébként tényleg érdemes lenne mindenkinek észben tartani: „Fogadd el a változást. Minden változik. Nekünk is változnunk kell.”

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva