Egyperces

2016.12.06. 14:28

Az internet megint csodát tett, ezúttal egy idős bangladesi takarítóért fogott össze

Újabb karácsony előtti könnyfakasztó történet.

BAMA

A 65 éves takarító, Nazer al-Islam Abdul Karim éppen egy luxus ékszerbolt kirakatát nézegette Bangladesben, amikor valaki lefotózta, a képet pedig egy ízléstelen és sértő komment keretében tette fel az Instagramra: "Ez a férfi csak ócskaságokat nézhet." - írta a fotó alá. Szerencsére azonban a közösségi oldalon sok embernek helyén volt az esze, és segíteni akartak a férfinek.

Karimot végül egy Abdullah Al-Qahtani nevű humanitárius kutatta fel a Twitter segítségével: a férfi követőin keresztül valaki felismerte Karimot, akinek ismeretlenek százai egy halom ajándékot ajánlottak fel. A férfi eddig többek között ékszert, mézet, rizst és egy iPhone-t is kapott - és az ajándéközönnek még nincs is vége.

— Daily Mail Online (@MailOnline) ">2016. december 5.

Karim egyébként nem is tudott róla, hogy valaki lefotózta. "Éppen a munkámat végeztem, amikor egyszer csak az ékszerbolt előtt találtam magam. Nagyon örülök az ajándékoknak, nagyon hálás vagyok értük." - nyilatkozta a CNN-nek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva