Egyperces

2016.12.18. 13:19

Így kezdte pályafutását az egyik legnagyobb világsztár (videó)

Jennifer Lawrence az MTV Super Sweet 16 nevű műsorában tűnt fel először.

BAMA

A 26 éves, Oscar-díjas színésznő számos sikeres (és persze kevésbé sikeres) filmet tudhat maga mögött. Lawrence a sajtóban sokszor bohókás, hétköznapi lányként tűnik fel, de ez ne tévesszen meg senkit, ő egy világsztár, akinek olyan mozik fűződnek a nevéhez, mint Az éhezők viadala, a Napos oldal, vagy az Amerikai botrány.

De persze ő is elkezdte valahol, és most ki is derült, hol: 14, évesen az MTV Super Sweet 16 című műsorának promójában szerepelt először nagyközönség előtt. Ha valaki nem tudná, ebben a „valóságshow-ban” igen gazdag gyerekek 16. születésnapi bulija körül forog a cselekmény. Akik éktelen hisztiben törnek ki, ha rosszkor kapják meg a több milliós kocsijukat, vagy egy árnyalattal sötétebb a pónijuk.


Lawrence egyébként sosem tagadta le, hogy egy reklámmal kezdődött a karrierje, sőt elmondása szerint az volt élete legjobb napja, amikor megkapta a kész filmet, és végre színésznőként jegyezték.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva