Egyperces

2016.12.23. 09:40

Megható videóval ünnepelt egy teljesen kiürült állatmenhely Amerikában

Minden kutya és cica gazdára talált.

BAMA

Aki pedig már volt állatmenhelyen, az tudja, hogy ilyen borzasztó ritkán fordul elő: ezek a helyek általában mindig (túl)zsúfoltak.

A The Humane Society Of The Pikes Region nevű, coloradói állatmenhelyen azonban megtörtént a lehetetlen: egy nap minden állatuk gazdára talált, a gondozók pedig igen különleges módon ünnepelték meg ezt az eseményt. Mindannyian egy üres kennelbe álltak, erről pedig természetesen videó is készült.

A menhely az elképesztő teljesítményt a Bring Them Home For The Holidays kampánynak köszönhette, melynek keretein belül december 18-tól szilveszterig örökbefogadási költség nélkül lehetett hazavinni az 5 éves vagy annál idősebb állatokat. Így 25 macsek és 23 kutyus talált gazdára, de a gondozók természetesen nem állnak le, hiszen gazdátlan állatok sajnos mindig lesznek. De ameddig ilyen menhelyek és ilyen emberek vannak, egy icipicit jobb a helyzet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva