Egyperces

2016.12.08. 12:06

Önbevetővé varázsolja az ágyat az okospaplan

Újiskolás segítség a lustáknak.

BAMA

Ugyan beágyazni tényleg nem nagy kunszt, vannak, akik szerint mégiscsak fölösleges időpocsékolás az a pár másodperc – ezek az emberek találták fel az okospaplant, ami önbevetővé varázsolja az ágyakat.

Az okospaplan valójában egy felfújható, rácsos betét a paplanhuzatba varrva, a beágyazás pedig a felpumpálásával történik. Amíg a gazdája alszik, le van eresztve, így a takaró kényelmes, takarózható marad, nem lesz olyan élmény, mintha matrac alatt próbálnánk pihenni. Ébredés után jön az attrakció, mert az ágy alatt ott lapul az okospaplan pumája, melyet egy applikációval lehet aktiválni. Ez felfújja a betétet, és a paplan önmagától visszapattan az ideális állapotba, vagyis az ágy beveti önmagát.

Az okospaplan egyelőre csak működő prototípus formájában létezik, a sorozatgyártás finanszírozására a Kickstarteren indítottak gyűjtést. A cél 30 000 dollár, még 23 000 hiányzik, amit 19 nap alatt kéne összegyűjteni. Adakozni itt lehet. Amennyiben összegyűlik a vágyott összeg, az okospaplan végső verzióját jövő májusra ígérik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva