Egyperces

2016.12.17. 09:55

Photoshoppal varázsol csodálatos karácsonyt a beteg gyerekeknek egy ausztrál fotós

A rideg kórházi ágyból gyönyörű táj lesz, és máris picit könnyebb elviselni, hogy nem saját otthonukban töltik az ünnepeket.

BAMA

Karen Alsop a The Christmas Wish Projekt keretében igazán megható dologra vállalkozik: a fotós a Monash Gyerekkórházban igyekszik mosolyt varázsolni az arcára azoknak a gyereknek, akik kórházban töltik a szomorú téli hónapokat - és persze a karácsonyt.

A nő a kórházban egy külön stúdiót rendezett be, saját bejáratú Mikulással – itt fotózza azokat a kis pácienseket akik még szabadon mászkálhatnak.

Néhány gyerek azonban olyan beteg, hogy az ágyat sem hagyhatja el – ez sem gond, ekkor jön a képbe a Photoshop: Alsop a kórházi környezetet gyönyörű, havas téli csodaországgá varázsolja, a képről pedig természetesen a Télapó sem hiányozhat.

A képeket körülbelül 15 óra volt elkészíteni, de a végeredményt és a gyerekek örömét látva minden másodperce triplán megérte.







 

Fotó / Caters News -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva