Egyperces

2017.01.05. 12:48

A New York Times szerint 2017-ben utazzunk Budapestre

Előállt a szokásos, év eleji úticél-ajánlójával az újság.

BAMA

Azt mondja a New York Times, hogy 2017-ben utazzunk Budapestre. A patinás lap minden év elején összeszed egy csomó úti célt, és most a magyar főváros is bekerült a szelekcióba. Ez 2017-ben persze már cseppet sem meglepő, hiszen az elmúlt években a legkülönbözőbb, nívós portálok ajánlották már a turisták figyelmébe Budapestet, de egy kis egocirógatás sose esik rosszul.

A NYT összeállításában az ötvenedik helyen vagyunk, de ez nem rangsor: összesen 52 tétel szerepel a listán, azaz a Times minden hétre ajánl egy célt. Budapestről azt írják, hogy a rendszerváltás óta nyüzsgő metropolisszá vált, ahol jókat lehet enni, klasszak az ékszereink és a dizájnholmijaink, és vannak itt tök jó hotelek. Ezzel nem mondanak túl sokat, persze egy nyúlfarknyi bekezdésben mit is lehetne. A címet még lefordítjuk, hadd hízzon az a máj: „Egy fenséges európai főváros, mely lubickol a modernitásban”

Köszönjük szépen. A többi 51 úti célt ide kattintva lehet megnézni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva