Egyperces

2017.01.02. 10:47

A zsebtolvaj lenyúl egy pénztárcát, majd kiszúrja, hogy felvette a biztonsági kamera. Ami ezután történik, azt nem lehet kibírni nevetés nélkül

A felvétel sokak szerint megrendezett, de ez nem von le semmit az élvezeti értékéből.

BAMA

Negyvenhárom másodperces bohózat arat a neten: a videón az látható, ahogy egy férfi december 29-én este odaőgyeleg egy automatánál éppen pénzt felvevő másik mögé, kiemeli annak zsebéből a pénztárcáját, aztán innentől inkább nézzük meg, mi történik:

A zsebtolvaj kiszúrja, hogy tettét egy biztonsági kamera rögzítette. Egyből pánikba esik, hirtelen nem tudja, mihez kezdjen. Elsőnek rémült arccal bocsánatért esedezik a lencsének, aztán eszébe jut a megoldás: leteszi a bukszát a földre, és szól az áldozatának, hogy „elejtette”. A kizsebelt férfi megörül az idegen kedvességének, és kezet fogva köszöni meg a figyelmeztetést. Miután a mit sem sejtő alany visszafordul az ATM-hez, a tolvaj ismét, ezúttal kissé nyugodtabb arccal hangtalanul elnézést kér a kamerától, aztán elsétál.

Nagyszerű és nagyon vicces képsor. Igaz, hogy valószínűleg megrendezett, de ez nem von le semmit az élvezeti értékéből.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva