Egyperces

2017.01.31. 15:45

Ez a kardkamerás dinnyemészárlás önből is előhozza a bulis vadembert

Rengeteg munkába telt, míg a készítőknek sikerült mindent bekalibrálni, de megérte.

BAMA

A Sam and Niko néven alkotó filmes csapat érdekes problémát kreált magának. Egy bajvívó jelenetet filmeztek, és szükségük volt egy igazán ütős befejező (és egyébként lefejező) jelenetre. Azt találták ki, hogy a végső vágást kardra erősített kamerával veszik fel, annál látványosabb úgysem lehet semmi. Rá is szereltek egy GoPrót a katanájukra, aztán elkezdtek dinnyéken kísérletezni. A tesztsorozat 1:43-nál kezdődik:

A folyamatban problémák egész sorával találták szembe magukat. Azzal kezdődött, hogy vágás közben egyszerűen túl gyorsan történik minden, a kép elmosódott lesz, és a mozzanat lényegéből nem látni semmit. Ezt a gondot megoldják, de jön rá másik – végül nagy nehezen, lépésben haladva csak sikerül meglelniük a megoldást. Akkor viszont tényleg olyan jelenetet raknak össze, ami mindenkiből kihozza a vigyorgó, bulis vadembert, aki legalább pár órára mást se szeretne csinálni, csak dinnyéket mészárolni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva