Egyperces

2017.01.05. 10:19

Pontosan így kell reklámot csinálni egy cicamenhelynek (videó)

Fekete macskát, éhes macskát, faroktalan macskát tessék!

BAMA

Ritkán lát az ember vicces menhelyi reklámot. Ez persze valahol természetes, hiszen tudjuk, hogy nem igazán humoros, hogy mennyi állat kerül ilyen helyekre.

Az atlantai Furkids Animal Rescue and Shelters azonban merészen csavart egyet a dolgon, és egy igencsak kacagtató reklámmal rukkolt elő: a felvételen a helyi Paul Preston (aki nem humorista, hanem ingatlanos) úgy próbálja eladni a cicákat, mintha használt autókat árulna.

Minden a helyén van: felfújható gumiember (egy karjával és pulóverével kalimpáló lány), béna öltöny, és ami a legjobb, a rábeszélés összes formája: Faroktalan macskát keres az ember? Nálunk ilyen is van! Egzotikus állatot szeretne? Jó helyen jár! Éhes macska? Saját magát tisztogató macska? A lista végtelen.

A 3 perces reklám végén ráadásul még néhány ajándéktárgyat is megpróbál a nézőre sózni, majd búcsúzásképpen egy igen hamis dallal is igyekszik meggyőzni a vevőket.

A kisfilmet egyébként 30 perc alatt forgatták le, az ötlet Preston húgától jött, aki a menhelynél önkéntes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva