Egyperces

2017.01.09. 11:21

Spóroláshoz nyújt óriási segítséget egy ingyenes magyar alkalmazás

A Koin-nal tényleg meg lehet fogni a pénzt.

BAMA

Takarékoskodni akkor lehet igazán eredményesen, ha minden nap látjuk, mennyit költöttünk és hogy mire, mert akkor tudunk valóban súlyozni, és eldönteni, hogy mely kiadásokat érdemes tényleg visszafogni. Ezt eddig megtehettük papírfecnire jegyzetelve és matekozva vagy mondjuk Excel-táblázatban molyolva, de most van egy sokkal egyszerűbb és praktikusabb megoldás, mely ráadásul ingyenes és magyar is.

A Koin nevű alkalmazás is a fenti módon segít takarékoskodni, csak könnyedebben és átláthatóbban. A hazai fejlesztésű okostelefonos appban van egy kalkulátor, melyben minden költés után feljegyezhetjük, mire mennyi pénz ment el, a + gomb segítségével. Az egyenleg menüpont alatt megnézhetjük, mennyi maradt még a kasszában. A költéseket százalékosan összesítve és tételesen lebontva is lekérhetjük, és éves-, havi- és heti összesítőkön is követhetjük pénztárcánk vastagságának alakulását, mindezen adatok birtokában pedig sokkal könnyebben tudjuk kipöckölni a bevásárlólistánkról a nélkülözhető tételeket.

A Koin elérhető androidos telefonokra és iPhone-ra is, aki pedig mégsem szeretné a zsebében hordani a kegyetlen valóságot, az használhatja a webes verziót.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva